#ViErLAMS

#ViErLAMS

Siden LAMS-skolen ble etablert i 1996, har tusenvis av jenter og gutter gått gjennom skoleporten og blitt en del av LAMS eventyret.


Blant avgangselevene fra LAMS finner vi i dag lærere, bankfunksjonærer, helsearbeidere, ingeniører, politi og forretningskvinner. Mange av jentene er de første i sine familier som kan å lese og skrive - og flere av dem bidrar i dag med familiens hovedinntekt.


I videoen over møter du Sania, som i dag er politi og som selv sier at "Alt jeg er i dag er jeg på grunn av LAMS".


Hver elev ved LAMS har sin egen historie. Her møter du noen av dem.


#ViErLAMS


MUBARRA

Hei - jeg heter Mubarra. Jeg har fire søstre som også går på LAMS. Når jeg blir stor vil jeg bli lege eller politi eller kanskje statsminister. 

HINA

Jeg heter Hina og går i tiende klasse. Snart er jeg ferdig på LAMS, da vil jeg studere og bli lege. Jeg vet det er vanskelig, men jeg har lovet meg selv å prøve.

FARHAN

Jeg heter Farhan og jeg elsker å låne pappas sykkel til skolen. Jeg går i andre klasse, og er veldig glad i skolen min og å spille cricket.

ZUBAIR, HUMAIRA & LAIBA

Vi er tre søsken som alle går på LAMS - i femte, andre og tredje klasse. Vi er heldige, fordi mamma og pappa jobber på veveriet ved siden av.

TAIBA & ZUNAIRA

Hei - vi går i tredje klasse og er bestevenner! Det har vi alltid vært og det kommer vi alltid til å være. Vi synes skolen vår er så fin!

MUSKAN

Jeg heter Muskan og går i sjette klasse. Favorittfagene mine er engelsk og matte - når jeg blir stor så vil jeg bli ingeniør eller kanskje lærer. 

MEMOONA

Jeg heter Memoona og er storesøster til to som også går på LAMS. Jeg går i fjerde klasse og synes det er gøy med engelsk og matte, og litt naturfag.

JENTE-GJENGEN

Vi går alle i nienda klasse og vi elsker skolen vår! Mest av alt liker vi at vi kan være oss selv her på skolen, og vi kan tilbringe tid med gode venner.

SUBHAN

Jeg heter Subhan og går i andre klasse. Jeg liker å spille cricket og leke med vennene mine. Jeg liker skolen min.

IQRA

Hei - jeg heter Iqra og jeg går isjuende klasse. Jeg også to søsken som også går på skolen her. Favorittfaget mitt er naturfag, og jeg vil bli lege.

Muskan

Jeg heter Muskan og er ordenselev (prefect) i år. Jeg går i femte klasse og synes skolen min er verdens fineste skole. Jeg vil bli lærer på LAMS når jeg blir stor.

GUTTA BOYS

Hei. Vi går i femte klasse og vi er de kuleste gutta på skolen. Mest av alt liker vi gym - for da kan vi spille cricket og løpe rundt i skolegården.